lauantai 1. lokakuuta 2011

Rohkea veto

Nostan todella hattua Jennille, joka kirjoittaa Yommy nimistä blogia. Hänellä oli rohkeutta avautua sellaisesta " arasta" aiheesta eli kauneuskirurgiasta ja siihen liittyvistä hoidoista  , sekä The Lookista blogissaan, joka monella olisi jäänyt tekemättä. Hienoa, Jenni!
Itse olen enemmän kuin innostunut kokeilemaan kaikkea uutta ja kokemaan miltä ne oikeasti tuntuu, sekä onko kyseinen asia minun juttu. Jokaisella pitää ja saa olla oma mielipide asioista, mutta minusta on todella väärin, että tuomitaan toisen mielipiteet, jos ne poikkeavat omista. Jokaisella on omat tunteet ja jos jokin asia itsessä häiritsee vuodesta toiseen (eli ei hetken mielijohde), niin tietysti sille pitää tehdä jotakin (jos siihen on mahdollisuus). Miksi kärvistellä turhaan jonkun asian takia, kun elämästä pitäisi pystyä nauttimaan täysillä?

Itsekkin olen miettinyt  kyseisen asian avaamista tässä blogissa ja tämän Jennin avautumisen jälkeisestä hyvästä fiiliksestä johtuen, voi olla olla, että perästä kuuluu :)Ihanaa lauantaita kaikille.
-erja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti