torstai 21. toukokuuta 2015

Kesämökki haaveilua

Eksyin moderncountrystyle-blogiin pyörimään ja vapaa-ajan asunnon kuumeilu nousi jälleen muutaman asteen :)
Haaveilen paikasta, jonne olisi max tunnin ajomatka, mökki rannalta ja rauhallinen miljöö, johon vetäytyä rentoutumaan täältä keskustan sykkeestä. 
Rakastan keskusta-asumista, mutta vastapaino on tärkeää jotta kokonaisvaltainen hyvinvointi pysyy balanssissa. Näin toimii ainakin itselläni.

Jos minulla olisi tuollainen luonnonläheinen paikka, ei minun tarvitsisi myydä tuota rakastamaani laiskanlinnaa (klik), vaan se sopisi sinne kuin nenä päähän!

Niin ja kuten huomaatte, tänne vaan kirjoittelen vaikka päätin etten enää mitenkään ehdi. Poissa en kai enää osaa olla :)Te joilla on kesämökki -nautinnollista alkanutta mökkikautta. Nauttikaa!
Itse alan tutkailemaan jälleen vuokrattavia paikkoja.

Kivaa päivää!4 kommenttia:

 1. Sinäkin olet viettänyt Erja kesätaukoa! En ole ainoa joka on hävinnyt vähäksi aikaa!! Ihania kuvia ja haluan myös tuollaisen vapaa-ajan talon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauko sattui kesän ajaksi, mutta tauon syy on sama kuin sinulla:) Välillä on hyvä pysähtyä, kokea uusia asioita tai vain pohtia mitä elämältä todella haluaa.

   Poista
 2. Ehdottomasti tauko on hyvä välillä, minäkin totesin sen ;) Nyt no taas inspiraatiota vaikka kuinka :)
  Oi vitsit, mitä ihania kuvia, on kyllä niin sama maku sulla kun mulla. Aaaah <3
  Heinoja ideoita sain näistäkin :)

  Kyllähän se mökki on ainutlaatuinen paikka <3 Meillä loppui mökillä käynti 4 vuotta sitten kun muutimme tänne saaristoon, mutta ymmärrän täysin mökkeilyn haaveet :) Hauskaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aino-Kaisa, siellä paratiisissa missä te asutte ei todellakaan tarvitse kesämökkiä erikseen! Ah ja voi mikä paikka! Vene vain laituriin ja kaikki on täydellistä :)

   Poista