keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Blogien sisältö

Millaisia blogeja sinä haluat lukea?
Tätä olen pari päivää itse miettinyt ja nytkin päässäni pyörii monta  aihetta, jotka haluaisin tänne jakaa mutta valinta on vaikeaa ;)
Aloin siis miettimään, mitä itse saan blogien lukemisesta ja millaisia aiheita itse toivon bloggaajilta.
No, se ei oikein selventänyt ongelmaani, koska se riippuu aina sen hetkisistä fiiliksistä. Omasta mielestäni toisaalta on kiva, jos bloggaajan aiheet vaihtelevat hänen oman elämäntilanteensa tms. mukaan. Pelkät muotiblogit ovat oma luku sinänsä, mutta muuten tykkään, että postaus voi käsitellä vaihtelevasti  sisältäen päivän tapahtumia, tulevaisuuden suunnitelmia tai muita "pähkäilyjä" tai sitten ostoksia tai niitä päivän asuja.
Olen saanut blogeista todella kivoja ja hyviä ruokaohjeita, vinkkejä shoppailukierrosta varten ym. ja vinkkaan niitä täällä omassa blogissani sitten eteenpäin, jotta mahdollisimman moni niistä hyötyisi.

Blogit ovat myöskin mielestäni tulevaisuuden kanava ihmisläheiseen ja syvällisempään markkinointiin.
Sitä voi verrata siihen kun joku ostaa tuotteen tai saa jostakin hyvää palvelua ja kertoo siitä sitten ystävälleen, joka kertoo sitten omalle ystävälleen, joka taas omalle ystävälleen jne. Mutta blogin avulla sadat tai tuhannet ihmiset saavat tietää sen heti, kun kirjoitus on julkaistu.
Pitää vaan huomioida se, että bloggaajan tulee kirjoittaa käytännön kokemuksesta eikä kirjoitus ole pelkästään yrityksen mainos.

Kylläpä ajatus meni kauas, mutta palatakseni alkuun, niin opiskelen tosiaan tällä hetkellä tarmokkaasti sitä, miten teen "hulluista haaveista täyteläistä elämää"
ja ajatukseni pyörivät hyvin paljon noissa asioissa. Niinpä pelkään, että tämä blogini menee liian "syvälliseksi ja raskaaksi". Kaikki kun eivät ole yhtä analysoivia ja "syvää luotaavia" kuin minä.... tätä olen kuullut myös kotona ;)

Nyt tästä tuli sellainen pitkä ajatusrykäisy, mutta uskonpa tietäväni nyt vastauksen.

2 kommenttia:

  1. Olen pohtinut samaa asiaa. Käsittelen Viestitin-blogissa ehkä liiankin laajaa aihepiiriä. Oikeaoppisempaa olisi julkaista useampaa, aihealueeltaan erikoistuneempaa blogia, mutta moinen ratkaisu tuntuu jotenkin teennäiseltä ja työläältäkin. En nimittäin ole mikään blogi-friikki. Blogin kirjoittaminen vain tuntuu ajanmukaiselta tavalta jäsennellä ja jakaa ajatuksiani itseäni kiinnostavista aihealueista.

    Viime aikoina Viestitin-blogin maailmankuva on kuitenkin alkanut seljetä verrattuna alkumetrien haluun kirjoittaa kaikesta.
    Kaikkia ei kuitenkaan voi eikä pidäkään miellyttää. Jos bloggaus täyttää omat tarpeesi, jatka vain samaa rataa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Samaan lopputulemaan tulin itsekin ;)

    VastaaPoista