keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Fiilispukeutuminen

Vaikuttaako pukeutumisesi paljon fiilikseen eli oletko fiilis ja tilannepukeutuja? Tällä tarkoitan sitä, että miten paljon pukeutumishetkellä olevat fiilikset vaikuttavat siihen mitä pistät päällesi ja jos et kuuntele olotilaasi, päivästä voi tulla "ikävä"?
Olen yrittänyt opetella iltaisin valitsemaan seuraavaksi aamuksi vaatteet valmiiksi, mutta mistä voi tietää aamun fiiliksiä? Jos valitsen esimerkiksi kynähameen ja puseron, voikin fiilikset olla farkku ja jakku linjalla.... ja jos puen kaikesta huolimatta kynähameen päälleni, on koko päivän sellainen "väärät vaatteet/ vaikea olo" fiilikset.

Ihailemani "rotunainen" Sarah Jessica Parker on selkeästi tilannepukeutuja. Kun tämä pienten lasten äiti on vapaalla, hän pukeutuu mahdollisimman rennosti joustaviin ja mukaviin vaatteisiin. Vaatteilla hän myös viestittää paparazzeille olevansa nyt vapaa-ajalla perheensä kanssa, ei töissä.

Vaatteet auttavat myös fiiliksien löytymiseen eli laitat skarpit vaatteet yllesi, niin saat (toivottavasti;) työvaihteen päälle, rentoiluvaatteilla saa taas edellisen pois päältä (jälleen toivottavasti;) ja bilevaatteilla tulee omat tunnelmansa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti