torstai 6. lokakuuta 2011

Pukeutumiseen neuvoja

Luin Stellan blogista hänen haastattelemansa vaatesuunnittelijan Ann-Sofie Backin ajatuksia pukeutumisesta. Nämä ovat mielestäni erittäin osuvia ja viisaita neuvoja... (pakko jakaa taas, koska ajattelen itse juuri samalla tavalla;).


(1) Luota vaistoosi.
"Olet oman tyylisi paras asiantuntija. Jos jokin tuntuu kiinnostavalta tai omalta, ole ennakkoluuloton ja kokeile, vaikka järkesi pistäisi vastaan. Viimeksi keksin, että haluan värjätä hiukseni keltaiseksi. Kuulostaa hullulta, mutta tiedän että se näyttäisi hyvältä."
(2) Yhdistä hintavaa ja halpaa.
"Sijoita vaatteisiin, jotka muodostavat vaatekaappisi perustan, trendikkäät ja kokeilevat hankinnat voi tehdä pikkurahalla ketjukaupoista ja kirpputoreilta. Vältä näyttämästä halvalta yhdistelemällä asukokonaisuuksiin molempia."
(3) Anna huumorin kukkia.
"Pukeutumiseen ei tarvitse suhtautua otsa kurtussa, jätä tilaa leikittelylle. Moni trendi on helppo ottaa haltuun, kun toteutat sen rennolla otteella ottamatta sitä liian vakavasti. Suunnittelin läpinäkyvän muovivyön, jota yhdistän kaikkeen mahdolliseen."
(4) Panosta värileikkiin.
"Olen rakastunut keltaiseen ja kaikkien sen sävyjen yhdistelmiin: kullankeltainen, sinapinkeltainen, neonkeltainen.. Valitse ajankohtainen väri ja tee siitä omasi yhdistämällä pelottomasti eri sävyjä toisiinsa."
(5) Älä kuuntele neuvoja.
"Tunnustan etten noudata edes omia neuvojani, pukeudun fiiliksen mukaan. Saatan yhdistää tuulihousut korkokenkiin, jos se tuntuu aamulla hyvältä ajatukselta. Juuri nyt pidän jäykästi leikatuista miesten pikkutakeista ja kulmikkaista kengänkärjistä."
Ps. Keltaisista hiuksista tuli mieleen, että  jokavuotinen himotukseni "oranssiin vivahtaviin" hiuksiin on alkanut. Vähän tuollaiset kuin kuvassa. Olen muutaman kerran toteuttanut kyseisen muutoksen, mutta en ole kertaakaan ollut tyytyväinen sävyyn. Milloin se on ollut liian tumma ja "mörkki" tai sitten liian "mitäänsanomaton". Tänään menen kampaajalle mukanani muutama kuva ja yritän saada Sannan takomaan järkeä päähäni, ettei tuo väri ole minua varten. Saas nähdä miten käy ;)
Se on perjantai, joten kivaa viikonlopun odotusta tälle päivälle.
-erja-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti