perjantai 3. joulukuuta 2010

Hoito hiuksille

Kävin tässä eräänä päivänä Hiusten Botox hoidossa.... eikö kuulostakin mielenkiintoiselta ;)
SaMan Sanna teki hoidon, joka lujittaa ja turvottaa hiuskuitua välittömästi,  sekä antaa sille samentinpehmeyden.
Ja kyllä... hiukseni olivat hoidon jälkeen todella pehmeät, hyvin muotoutuvat ja todella kiiltävät.
Ihana hoito, johon kuului päänhierontaa aineen vaikutusajalla.
Hoito sopii erityisesti hiuksille, jotka ovat hennot, kemiallisesti käsitellyt ja vaurioituneet.... siis kuten minun.
Hoidon luvataan kestävän kymmenen pesukertaa.

6 kommenttia:

 1. Sain tänään tarjouksen hiusten botox hoitoon, mutta kun en ollut aikaisemmin moiseen törmännyt, hain netistä lisätietoa ja tupsahdin tänne. Osaisitko kertoa yhtään enemmän asiasta? Miten pitkään aine on hoidon aikana hiuksissa? Miltä tuntui, tuoksui? Vaikka mainostetaan luonnollisena tuotteena, oliko mitään ns. sivuvaikutuksia? Minkä arvoinen se hoito todellisuudesa on? Tarjotaan 50€:lla ja sanotaan oikeaksi hinnaksi 300€. Toisen kampaamon hintakirjan mukaan on koko hinta vain 53.50€. Että silleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa! Tuosta hoidosta on jo sen verran aikaa, etten ihan tarkkaan yksityiskohtia muista, mutta mielestäni kovin kauaa se aine ei hiuksissa tarvinnut hoidon aikana olla. Hoito tuntui ihanalta (kuten aina hiushoidot;), tuoksu oli ihan miellyttävä, eikä mitään huonoja sivuvaikutuksia tullut. Minä olin ainakin tyytyväinen. Hinnasta en uskalla sanoa mitään, koska ne ovat muuttuneet alvien ym. takia tässä välissä tosi paljon.

   Poista
  2. Minulla lähti hoito ensimmäisessä pesussa, mutta ikävänoloinen kampaaja ei ollut yhtään kiinnostunut hiouksistani enää kun rahat oli saatu. Ei kylläkään ollut SaMa saatika Sanna, vaan Style work shop. Ehkä kyse oli kampaajan taidoista?
   Joka tapauksessa 85 euroa meni kankkulan kaivoon.

   Poista
  3. Tosi ikävää, tuollainen kyllä harmittaa. En tiedä, mutta voihan olla että se kampaajasi teki hoidon vähän "sinnepäin" ja sen takia vaikutus ei kestänyt. Vaikutusaika on ymmärtääkseni aika oleellinen noiden aineiden kanssa.

   Poista
 2. MINUA KIINNOSTAISI PAKSUNTAAKO ja TURVOTTAAKO se HIUSTA? ANTAAKO VOLYYMIÄ?!? Tuotteen otsikossa noita luvataan. Sen jälkee kerrotaan vain pehmeistä sileistä hiuksista niin kuin tässä tuotteen kokeilijakin on sanonut. Mun mielestä pehmeet ja sileet on yleinsä ohuita hiuksia. ITSE KUN HALUAISIN JUURI TUOTA VOLYYMIÄ NIIN KIINNOSTAISI TIETÄÄ TULEEKO/TULIKO SITÄ!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on erittäin suomalaiset hiukset eli näyttävät ohuilta ja pelkiltään nuolevat päänahkaa. Hoidosta sain hiuksiini sellaista "tukevuutta" (voiko sitä sanoa turpoamiseksi?) eli tuntui että volyymiä tuli lisää. Mutta siitä huolimatta ne olivat pehmeät ja sileät mikä tarkoittaa terveen ja kiiltävän näköisiä hiuksia. Uskonpa näin "maalaisjärjellä" lopputulokseen vaikuttavan myös hiuskunto hoitoon mentäessä.

   Poista