tiistai 11. lokakuuta 2011

Loppuunpalaminen

Minun piti kirjoittaa aivan eri aiheesta, mutta satuin näkemään Juhani Tammisen haastattelun, jossa hän kertoi loppuunpalamisestaan ja voimien totaalisesta loppumisesta viime vuonna. Hän kertoi, että yht'äkkiä hän ei vaan jaksanut yhtään mitään, vaikka kuinka olisi halunnut. Jo suihkussakäynti vaati ponnisteluja ja tämä "sohvakeissi", kuten hän tuota aikaa nimitti, kesti ainakin puoli vuotta (kokonaisaika jäi vähän epäselväksi).

Ihminen on niin hauras, vaikka kuinka pyrimme ajattelemaan toisin. Uskon, että mikäli toimimme koko ajan ulkopuolisten vaikutteiden tai odotusten mukaisesti omia halujamme vastaan, elimistö reagoi sairastumalla tai juuri noin, kuten Juhani Tammella.... elimistö pistää "liinat kiinni".

Toivon, että jokainen pysähtyisi hetkeksi ja miettisi elämäänsä.
Olenko MINÄ onnellinen?  (Jos vastaus on ei, niin käy syistä läpi)
Mitä MINÄ haluan elämältä?

Näin tiedät millainen on tilanteesi tänään. Voit myös tehdä itsellesi pieniä tulevaisuuden tavoitteita... koska se, että tiedät olevasi "matkalla jonnekkin" antaa jo paljon hyvänolon ja vahvuuden tunnetta.

Toivottavasti tämä ajatuksen virta ei taas ollut kovin sekava.... ;)

Onnellista ja energistä päivää kaikille.
-erja-

2 kommenttia:

  1. Hei Erja ja kiitos ihanasta blogistasi! Olen viettänyt tämän aamun tekstejäsi lukien. :) Mahtavaa, että jaat tietoa ja viisautta ja jopa lohdutusta tällä tavalla. Pelastit aamuni!

    VastaaPoista