tiistai 19. elokuuta 2014

Mattomaisia mietteitä
Kesäisin tykkään lähes paljaista lattioista. Tänäkin kesänä olohuoneessa on pitänyt matonpaikkaa ainoastaan yksi ainoa valkoinen talja. Mutta tiedän että kun kylmä vuodenaika vyöryy päälle olisi jokin ihana matto todella tarpeellinen luomaan lämpöistä "pesän" tunnetta. Lisäksi sen päällä on ihana venytellä ja huoltaa kroppaa, sekä ihan vaan istuksia (tykkään istua lattialla ;).

Muttamutta, kuinka vaikeaa onkaan löytää se  The matto. Värisävy, joka natsaa täydellisesti lattian värin kanssa. Maton tulee sopia ja täydentää huonekalujen komboa... ei korostua sieltä liikaa mutta ei myöskään latistaa kokonaisuutta. Maton ei saa olla "lörtsy". Sen on oltava jämäkkä, mutta ei kuitenkaan liian paksu, jotta haaveissa oleva robotti-imurini voi imuroida sen vaivattomasti. 
Värinä valkoinen on kaunis, mutta matossa ei niin käytännöllisin vaihtoehto. 
Justiinsa joo, erittäin vaikea tehtävä.

Tällä hetkellä harmaan eri sävyt pyörivät mielessäni myös maton osalta. Se on väri, joka pysyy mukanani vuodesta toiseen ja on tälläkin hetkellä yhä enenevässä roolissa olohuone-keittiö tilassa.

Hobby Hall -sivustolta löysin tämän Koodi Koda-nukkamaton. Onkohan kenelläkään tästä matosta kokemuksia? Onkohan pohjaväri vaaleanharmaa, kuten sivustolla näyttää vai tummempi.


Kivaa päivää.

ErjaEi kommentteja:

Lähetä kommentti