lauantai 30. elokuuta 2014

Päivä kaikilla aisteilla
Olen Victor, kutsumanimeltäni Vici. Ikää jo 11 viikkoa ja painan 300 g. Minua on vielä vähän haasteellista kuvata, koska en ole sekuntiakaan yhdessä asennossa ja paikallani. Pelottaa kaikki niin että tärisen korvanlehtiäni myöten. Mutta eilen illalla tutustuin jälleen kahteen uuteen ihmiseen (toinen heilui pelottavan kameran kanssa ottaen näitä kuvia) ja rohkenin mennä jopa eteiseen asti. 
Siitä se reviiri ja maailmankatsomus laajenee.


Eilinen oli täyteläinen päivä. Noita voisi olla vähän useamminkin. Siinä on hyvä tavoite tulevalle, pimeälle talvikaudelle. 
Vietimme ystävän luona positiivisia jäähyväisiä kesälle (jotkut kutsuvat niitä myös nimellä Venetsialaiset). Grillaamalla ulkona saa kyllä ruokiin aivan oman vivahteensa ja huh, miten tulikin syötyä. Saimme myös omenoita kotiinviemisiksi ja lisääkin saa niiden loppuessa mennä hakemaan. Ja meillähän omenoita kuluu, joten varmasti tulee katumaan sanojaan.

Ai niin ja toteutinkin sen hiusmuutokseni jo eilen. Nyt mennään omalla hiustenmitalla ja väreinä tyvessä oma tumma syventävällä saundilla ja päällä kullanvärisisiä raitoja. Jutun ydinajatuksena hiusten muunneltavuus ja vaihtelumahdollisuudet. Kokonaisuus ja väri vaihtelee riippuen jakauksen paikasta tai siitä onko hiukset suorana, kiharalla, auki vai kiinni.
Jännä nähdä käytännössä, mutta nyt olen vielä täysin ihastunut lopputulokseen.Suloista ja aurinkoista sunnuntaipäivää!

Erja


2 kommenttia:

  1. Nyt vain ihania omppukakkuja leipomaan Erja! Kauniit hiukset, filmitähti hiukset, sanoisin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sofia kauniista sanoista ;) Omppukakkuja... menenpä sinun blogiisi heti tutkimaan, löytyykö sieltä siihen ohjetta.

      Poista