lauantai 25. tammikuuta 2014

Geelikynnet viikon kokemuksella
Hauska, ensimmäinen yhteinen viikko takana uusien kynsien kanssa. Olen jatkuvasti, varsinkin kotitöiden tai punttitreenin jälkeen automaattisesti katsonut, miten kynsilakka on lohkeillut pois kynsien kärjistä. Ja huomannut, että hei... minullahan on kestolakkaus ja kynnet ovat ihan siistissä kunnossa.  Joka kerran se meikäläistä jaksaa hymyilyttää ;)

Enää en ihmettele, miksi toiset pitää geelikynsiä ja kestolakkausta koko ajan. Varsinkin, jos kädet ovat töissä koko ajan "esillä". Mutta varsinkin loman tai työmatkojen ajaksi kestolakkaus olisi oiva ratkaisu. Aatelkaas, ei huolta kynsistä koko aikana!

Nyt jatkan rentouttavaa sunnuntaiaamiaista ja sen jälkeen lähden salille.

Suloista sunnuntaita!

Erja

2 kommenttia:

  1. Geelikynnet ovat oiva ratkaisu. Ei tarvitse huolehtia pysyykö lakka, käy vaan 3 viikon välein täyttämässä ja aina näyttää huolitellulta. Itselläni oli sellaiset 13 vuotta…nyt olen ollut ilman geeliä jo pari vuotta. Alku oli kyllä kamalan näköistä, mutta nyt lakkailen kynnet viikonvälein ja useimmiten itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tibs! Kyllä tämä ihmeellisen huoletonta on ja noin pitkän käytön jälkeen vaatii varmasti totuttelua toisinkin päin.

      Poista