tiistai 29. lokakuuta 2013

Kartell Victoria Ghost -tuoli

Työpisteen suunnittelu on viittä vaille valmis. Olen jo pitkään haaveillut Kartellin Ghost -tuoleista ja nyt ajattelin hankkia yhden sellaisen. Tuoli pitäisi paikkaa työpisteessä, mutta samalla se olisi oivallinen lisätuoli sisällä ja lämpimänä aikana ulkona, jossa silloin syömme ja istumme iltaa.
Samalla voin mallailla sitä ruokapöydän pariksi, josko tulevaisuudessa kyseisiä tuoleja löytyisi myös sieltä... kuka tietää. Löysin myös viikonloppuna tällainen Igloo-tuolin Askosta. Koeistuin sen ja olisi viisikymppiä edullisempi kuin Chost...

Keskiviikko ja hieno päivä tulossa - näin olen päättänyt.
Energiaa päivääsi ja kiva, kun ehdit poikkeamaan ja lukemaan. Olisi myös hauska kuulla mielipiteesi, kumman tuolin minun kannattaisi ostaa ja miksi.
<3


2 kommenttia:

  1. Hei Erja! Näin sinun blogisi Sofian sivuilla, ja hypähdin tänne. Olen Tuulia Turusta, tervehdys :) Ystävälläni on tuo Ghost-tuoli ja kirkas, läpinäkyvä kirjoituspöytä, jonka on hankkinut Espanjasta. Kaunis yhdistelmä! Tuo Askon tuoli on myös upea. Jompi kumpi, onnea valinnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Tuulia Turusta! Todella kiva, kun päätit tänne hypähtää :) Läpinäkyvä työpiste tuntuu ajatuksissa tällä hetkellä niiiin hyvältä.

      Poista