lauantai 26. lokakuuta 2013

Parasta

Ihanan viipyilevää lauantai huomenta. Meitä odotti herätessämme harvinainen yllätys eli kello oli jo aamupäivän puolella. Meille ei siis koskaan käy näin. Monta kertaa piti katsoa kelloa, ennen kuin uskottiin :) No, nyt on ainakin levätty.

Olisiko asiaan vaikuttanut eilinen ilta, joka oli täydellinen. Miehen loihtima herkullinen tapas-lautanen, Vain Elämää-ohjelma (+ Isänmaan puolesta - nauhoitettuna), hämärä, tunnelmallinen kynttilänvalo, sekä kiiretön aika läheisyydelle. 

Kävin juuri kurkkaamassa, miten useissa maissa ympäri maailmaa blogiani luetaan. Tunnen itseni niin häkeltyneeksi ja kiitolliseksi, että näitä "purkauksiani ja höpötyksiäni" ehditään ja viitsitään käydä lukemassa. Tämä blogi on itselleni tärkeä väylä saada "tuntemuksiani, iloja, ehkä joskus surua ja analyyttisiä pohdintojani ulos päästäni. Siksi tämä blogi on aiheiltaan niin "sekava". Tämä ei istu oikeen mihinkään kategoriaan, vaan kaikki on sulassa, sekavassa sotkussa. Ihan kuin minun pääni ; D

Nyt toivotan teille kaikille rakkaille lukijoille ihanaa päivää!
 Kiitos tuhannesti lukemisesta <3


2 kommenttia:

  1. Onpa sinulla kiva mies joka hemmottelee näin! Mun mies imuroi koko kodin kun olen kaupungilla pikkupirpanan kanssa!! Ehkä sekin on hemmottelua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on! Minusta toisen huomioiminen ja auttaminen on toisen hemmottelua. Ihan arjessa, tavallisia asioita. Ei välttämättä mitään hienoa ;) Sinullakin on kiva mies.....

      Poista