tiistai 4. syyskuuta 2012

Uusi blogi


Sisustamisen runsaudensarvi

Millan Putiikki on tällaisen intohimoisen sisustajan taivas. Putiikkiin on ihana mennä tutkimaan ja tekemään  löytöjä. Kun astuin myymälään ensimmäisen kerran, muistan olleeni aivan äimistynyt myymälän suuruudesta ja todella monipuolisesta valikoimasta.
Kiva, kun liikkeen valikoima koostuu eri tyylilajeista ja näin kaikille sisustajille löytyy jotain kivaa kotiin viemistä . Putiikista löydät astioita, koruja, lamppuja ja lampunvarjostimia, huonekaluja, tyynyjä, verhoja, liinavaatteita, sekä kaikenikäisille ja kokoisille tytöille kivoja vaatteita ja kenkiä. Tässä siis vain pieni otanta tarjonnasta, kannattaa mennä itse katsomaan :)


          
                                              www.millanputiikki.fi
Muistatteko, kun kerroin uudesta projektistani? Nyt sitten vihdoinkin voin esitellä juuri avatun, uuden plogipohjaisen sivustoni, nimeltään sisältöä kuvaavasti elämäälahdessa.fi (yllä sen ensimmäinen postaus :). Minunhan oli alunperin tarkoitus "avata" Lahtea  tässä blogissa, mutta jotenkin minua pikkuisen häiritsee, miten jotkut hyvät blogit ovat muuttuneet yhteistyökuvioiden lisääntyessä, joten halusin säilyttää Ihmeidentekijät henkilökohtaisena blogina (mihin suuntaan se kokoajan muuttuikin yhä enemmän) ja uskon myös Elämäälahdessa.fi sivuston antavan mahdollisuuksia paljon enempään ja monipuolisempaan sisältöön, kunhan tässä päästään liikkeelle.
Niin ja voinhan pistää tänne aika ajoin sieltä uusimpia postauksia :) Eli sivulta löytyy minun blogi ja sen alla on postaukseen liittyvän yrityksen (jos saatavilla) oma juttu aiheesta eli saa syvempää ja enemmän tietoa, jos asia kiinnostaa.
Toivottavasti tykkäätte! Pistäkää kommentia miltä sivusto näyttää ja oliko teistä hyvä idea erottaa henkilökohtainen blogi ja "yhteistyökuvioinen "blogi?
-erja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti