sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ihana hiushoito

Kuten viime viikolla mainitsin, kävin luottokampaamossani hiushoidossa. Vaikka minulla on pidennykset päässä, hoito voitiin tehdä ja se oli sitten ihanaa! Hiukset olivat käsittelyn ja hoitoaineiden jälkeen vimosen päälle siloset ja aivan eri tuntuiset kuin kampaamoon sisään astuessa :)

Kävimme samalla läpi, mitä aineita käytän ja kyllähän Sanna ne suurinpiirtein tiesikin, koska häneltä olen ne suurimmaksi osaksi ostanutkin :)Shampoo ja hoitoaine on Love-sarjaa, josta kirjoitinkin täällä, paitsi että nyt talven jälkeen käytössä on vihreä syväkosteuttava ja suojaava shampoo (samaa Love-sarjaa). Sen etiketissä lukee näin " Rucolauutteen sisältämät vitamiinit ja rasvahapot ravitsevat ja suojaavat hiuspohjaa ja hiuksia".
Tuota vaaleanpunaista hoitoainetta ei voi hehkuttaa liikaa, niin hyvää se hiuksille tekee!
Nyt oli tullut sarjalta myös todella suloiset matkakoot. Pitää käydä ostamassa ennen kesälomareissuja.
Stellakin muuten suositteli samaa Love-sarjaa jutussaan "värjätyn tukan hoitotuotteet" :)Hiusöljyä on kulunut kiitettävästi. Olen käyttänyt sitä kosteisiin hiuksiin hoitoaineena, koska se suojaa hiuksia niiden laittovaiheessa. Olen myös puserrellut sillä kiharat kasaan ja mielestäni se jatkaa niiden pysyvyyttä (ennenhän minulla suoreni kiharat ennen kuin ehdin ovesta ulos).
Niin ja tietysti noiden lisäksi käytän pitoa sisältävää suoristusrautaseerumia, hiuspuuteria, kuivashampoota (mieluisin Klippoteket) jne.

Mutta tärkein asia hiuspidennysten kanssa eläessä on Sannan mukaan oikeanlainen harja, jolloin hiuksiin ei jää takkuja ja jatkot tai tuuhennus säilyy parempana pidempään.
Ostinpa sitten itselleni uuden, vasta ilmestyneen harjan jota on muuten aivan ihana käyttää.
Keväistä maanantaita. Miten paljon valoa, joka antaa energiaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti