torstai 17. marraskuuta 2011

Riskinotto

"Riskin ottaminen tarkoittaa sitä, että astuu ulos tutusta ja turvallisesta ja tekee jotain, jonka lopputuloksesta ei ole mitään takeita. Se merkitsee sitä, että kuuntelee ympäröiviä signaaleja, kiinnittää huomiota sisäiseen kutinaan ja pitää silmänsä auki. Riskinottaja tekee jotain mitä ei voi kuvailla sanoilla looginen, rationaalinen ja järkevä. Kyse on enemmänkin intuitiosta. Se tarkoittaa, että todella hylkää totutut tavat ja kuuntelee sydämmensä ääntä. Riskin ottaminen ei ole hupsuttelua, mutta ei ole välttämättä aina se kaikkein "järkevinkään" ratkaisu. Se on jotain siltä väliltä.

Mistä sitten tietää milloin riskin ottaminen kannattaa? Se on silloin, kun riskin vetovoima on magneetin kaltainen, kun on jäänyt koukkuun eikä pääse irti ja kun on valmis hyväksymään, että riskin ottamisesta voi seurata ihan mitä tahansa. Silloin tietää, että on aika toimia."


Tällaista lukemaani tekstiä jäin miettimään eilen illalla.... hmmm.

Se on sitten perjantai ja viikonloppu alkaa. Itselläni se tosiaan menee T:n avecina toimiessa työkuvioissa. Huominen lauantaiaamu alkaa kampaajalta ja sitten siirtyminen Hämeenlinnaan, jossa tilaisuus pidetään. Voi siis olla, että en ehdi viikonloppuna tänne blogin puolelle, joten toivotan jo tässä vaiheessa mukavaa viikonloppua teille jokaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti