sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Lauantai-illan kampaus

Lauantaiaamuna menin Sannan luo ja hän teki minulle kampauksen illan juhlaa varten. Siitä tuli juuri sellainen, kuin olin suunnitellut ja sopi pukuni kanssa täydellisesti.
Oli muuten kiva yllätys, kun kampaajalla istuessani kuulin, että heillä on kampaukset jouluun saakka
 - 20% hinnasta pois (kampausten hinnat Hiusstudio SaMassa 30 - 50.00 €, riippuen kampaukseen menevästä ajasta).
Suosittelen ehdottomasti tätä satsausta, kun on lähdossä juhlimaan. Minusta on ainakin kivempi juhlia, kun ei tarvitse illan aikana ajatellakkaan hiuksia, vaan voi luottaa siihen, että kampaus pysyy varmasti kuosissaan koko juhlan ajan.
Niin ja tämä ei ollut ostettu mainos, vaan aito vinkkaus :)

Valo oli hotellihuoneessa a i v a n   h i r v e ä  ja mietinkin tässä viitsinkö laittaa näitä kuvia puvusta, koska olen todella "kummallisen" näköinen tuossa omituisessa valaistuksessa.
Mutta tässä kuitenkin "uusiopukuni" jonka suunnittelin. Olen siihen itse erittäin tyytyväinen ja se oli todella ihanan tuntuinen päällä.Nämä pari kuvaa oli "parhaimmasta" päästä. Meille tuli lopulta todella kiire ja sen huomaa myös kuvista.... mutta näistä nyt näkee millainen puvusta lopulta tuli.

Ja sitten vieraaksi arvokkaaseen juhlaan.

Sunnuntaina palasimmekin kotiin, vein kirppikselle jälleen aikamoisen määrän tavaraa myyntiin ja yritin elpyä lauantain juhlinnasta.... sellainen oli viikonloppuni.

Kivaa uutta viikon alkua kaikille.
-erja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti