torstai 11. syyskuuta 2014

Uusi harrastus kirppistelystä

Olen koukussa tähän uuteen harrastukseeni, jonka aloitin säännönmukaisesti viikottaisena alkukesästä. En olisi uskonut millaisia ulottuvuuksia tämä tuo omaan pukeutumiseeni. Tykkään pelkistetystä tyylistä, lisättynä pienellä persoonallisella ripauksella, joka tekee siitä minun oman tyylini.
Keräsin tähän muutamia löytöjä, joita olen käyttänyt kesän aikana ja tykännyt niistä todella paljon (paitsi tuo ensimmäisen kuvan mekko, joka odottaa viileämpiä kelejä, sekä leomekko jonka ostin yhdistymään esim. maihareiden ja neuleen kanssa ).
Pienen pienet hinnat mahdollistavat uskaltautumisen mukavuusalueiden ulkopuolelle ja minulla se tarkoittaa leikittelyä väreillä ja kuoseilla. Ja todellakin... suosittelen kokeilemaan. Olen kokenut monia yllätyksiä ja vasta käytönnössä huomaa, viihtyykö kyseisessä värissä tai tyylissä. 
Viimeisessä kuvassa on pieni, nahkainen laukku jota suorastaan rakastan. Täydellinen kännykälle, huulipunalle ja maksukortille... maksoin siitä alle 4 euroa ja se on virheetön :)

Harrastuksen säännöllisyyden mahdollistaa Punaisen ristin kirppis, joka on aivan kotini lähellä. Tuotteet on siellä paremmin esillä ja järjestyksessä kuin monissa tavan myymälöissä. Lisäksi ikkuna- ja myymäläsomistukset ovat priimaluokkaa. Eli siellä on nautinto pyörähtää vähintään kerran viikossa ja nopea tsekata tuotteet läpi. Monet hankkimistani tuotteista ovat selkeästi olleet ehkä kerran tai kaksi pidettyjä tai sitten ne ovat olleet käyttämättömiä (hinta yms laput vielä kiinni). Hinnat ovat olleet n. 3 - 6 euron väliltä. Viimeksi ostin lenkkeilytakin 7 eurolla. 

Tässä harrastuksessa yhdistyvät persoonallinen pukeutuminen, second hand, tuotteiden uusiokäyttäminen... ja järkevä rahankäyttö ;)

Niin ja se jännitys, kun ei koskaan tiedä mitä sieltä löytyy (uusia tuotteita tulee rekkeihin joka päivä). Monia huiman upeita juttuja olen tuolla kirppiksellä nähnyt, mutta ikävä kyllä ne on olleet minulle aivan liian suuria.

Ja kyllä... tänään käyn taas pyörähtämässä, jos vaan ehdin.

Kivaa tulevaa viikonloppua ja mukava kun kävit täällä.

Erja


2 kommenttia:

  1. Ovatko nuo kaikki kirppikseltä? Wau jos näin on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä... eikä tuossa ole vielä kaikki :) Jotain yksilöitä unohdin kuvasta pois. Olen koukussa.

      Poista