sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Asiaa ja ajatuksia bloggaamisesta


Olen lähipäivinä lukenut monen bloggaajan ajatuksia ja pohdintoja bloggaamisesta.
Tämä harrastus vie todella mukanaan, se täytyy myöntää. Positiiviset ja ihanat kommentit tuovat hyvää mieltä, maailma tuntuu niin pieneltä ja voi kehittää itseään monin eri tavoin.
Kaikilla on varmasti omat syyt, miksi alunperin aloitti tämän harrastuksen.

Tarvitseeko kuvat olla laadultaan ammattimaista tasoa tai rajaako blogin tiettyyn aihealueeseen. Kaikilla on omat mielipiteet ja ajatukset kyseisiin kysymyksiin. Jokainen bloggari tekee omat valinnat ja tärkeintä onkin olla rehellinen itselleen. Miettiä välillä, eihän harrastus vie liikaa aikaa muulta elämältä tai onko itse tyytyväinen oman bloginsa sisältöön?

Minulla on monia mielenkiinnon kohteita ja haluan elää "itseni näköistä" elämää. Kuvani eivät todellakaan ole tasokkaita yms... mutta rakastan kuvaamista ja alan "opiskelemaan" sitä enemmän, kun tilanteet antavat siihen mahdollisuuden. Tykkään katsella muiden blogeissa upeita kuvia, mutta kuitenkin kaikesta tekniikasta jne vie kuvissa voiton tunnelma... kuvaajan taito välittää tunnelmia ja silmä nähdä kuva-aiheita ympärillään.

Tässäpä tuli aikamoinen ajatusrykäisy maanantaille. Oli pakko purkautua ;)

Upeaa viikonalua kaikille!

Erja

2 kommenttia:

  1. Onkohan sitä ilmassa että haluaa jakaa pohdintoja bloggaamisesta, kun minäkin tein niin ilman, että olisin ollut tietoinen muidenkin niin tehneen. Tosin blogeja taitaa olla maailmassa jo niin paljon, että tasaiseen tahtiin joku kertoo ajatuksia asiasta. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kaisu! Näin se varmaan on ja tietysti on hyvä välillä pysähtyäkin miettimään tekemisiään ;)

      Poista