perjantai 28. helmikuuta 2014

Päiväunia
Huomenta viipyilevän lauantaiaamiaisen ääreltä!

Olipa eilen sellainen olo, että jälleen viikonloppu tuli todella tarpeeseen ja ansaitusti.
Puserrusta jäljellä vielä kuusi viikkoa. Eilen illalla pesin vuodevaatteita, koska halusin myös niiden olevan yhtä valkoisia ja puhtaita kuin vasta maalatut seinät. Pesin lattiat kahteen kertaan ja perusteellisesti, kun halusin viimeisetkin rempan sotkut pois jaloista. Nyt on kotona puhtoinen fiilis ja helpottunut olo, kun nämä suuremmat linjat on hoidettu.

 Nyt sitten alkaa seuraava vaihe, johon myös nuo inspiskuvat liittyvät. Edessä siis kaappien järjestely ja sisustuksen viimeistely. Kun on vaihtanut kahden huoneen paikkaa, se ei olekaan ihan nopsa juttu. Siis minulle, joka jään nyprääpään välillä jotain pieniä yksityiskohtia tms ;)

Olisi ihanaa, jos olisi kokonainen huone pelkästään vaatteille, kengille ja laukuille.
Kaikilla asioilla oma paikkansa ilman että joutuu tekemään kompromissejä tai survomaan monia asioita samaan paikkaan. Kun astuisi kyseiseen huoneeseen, voisi nauttia sen siisteydestä ja visuaalisuudesta. Kuten noissa kuvissa, huoh!
No päiväunia pitää olla ja niistä pitää ladata energiaa.

Tämän viikonlopun agenda pitää sisällään arkisten kauppareissujen lisäksi neljän tähden illallisen rakkaan ystäväni luona. Illallisilla juhlistetaan hänen vastavalmistunutta keittiötä, jonka näkemistä odotan jännityksellä. Mikäli saan luvan kuvaamiseen, niin jatkoa seuraa....

Ihanaista viikonloppua teille jokaiselle!

Erja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti