perjantai 13. joulukuuta 2013

Vaatekaapin hyötykäyttö ja uudet ideatMoikkamoi pitkästä aikaa!

Katselen aika-ajoin muotia ja pukeutumista sisältäviä blogeja saadakseni uusia ideoita vaatteiden ja värien yhdistämiseen. Kuten täällä jo mainitsin, aloitin joitakin aikoja sitten vaatekaapin järkeistämisen ja haluan saada vaatteistani kaiken irti, monipuolisesti.

Ylläolevat kuvat on lainattu carolinesmode.com/stockholmstreetstyle - sivustolta. 
Sivusto esittelee nimensä mukaisesti katumuotia ja sitä seuratessa mietin monta kertaa, miten ihmisillä riittääkin mielikuvitusta. Lopputulos onkin sitten makuasia.
Bleiseri sitaistuna kivalla vyöllä, niin asu on aivan toisen näköinen tai paksut sukkahousut, saappaat tai nilkkurit ja mekko. Paksuihin sukkahousuihin voi yhdistää vaikka kesäisemmänkin mekon.
Tykkään kovasti ja talvella lämpimämpi vaihtoehto kuin housuasu.

Seuraavat kuvat on ihanasta Wendy's Lookbook blogista, joka pursuu värejä ja raikkaita asuja.
Blogi antaa uusia ideoita juuri värien yhdistämiseen. Minulla ei ainakaan ole aikaa (ja energiaa;) kokeilla vaatekaappini sisältöä ristiinrastiin ja sitä kautta löytää uusia kokonaisuuksia. 
Näin voi myös selvitä vaatehankinnoista edullisemmin, kun ostaa vain yhden vaatekappaleen tai asusteen uudessa värissä, joka saa muuten vanhan kokonaisuuden näyttämään täysin uudelta.
Oletko ihminen, jonka yleiseen olo- ja vireystilaan vaikuttaa paljon se, miten olet pukeutunut, vai onko sillä mitään merkitystä?
"Laskeudutko" työ- tai opiskelurooliisi asun kautta?

Se on viikonloppu ja ehtii valmistelemaan joulua, vihdoinkin!
Kivaa lauantaipäivää.

Erja <3

2 kommenttia:

 1. Moi Erja, löysin tämän ihanan blogisi Akaasian alta -blogin kautta.
  Minulla vaatteilla on iso merkitys olotilaan. Esimerkiksi en voisi kuvitella meneväni töissä tärkeään tapaamiseen farkkuihin ja neuleeseen pukeutuneena. Tulisi sellainen olo, että en ole ottanut vastapuolta ihan tosissani ja oloni olisi todella epämukava. Tuntuisi sileä, kun en olisi ammattilainen lainkaan. Toisaalta mökillä sujauttanut aina ensin verkkarit ja mukavan trikoopaidan päälle, silloin tuntuu siltä, että vapaa on alkanut ja saa rauhassa relata. Lökäpöksyt ja villasukat on varma valinta stressitason laskemiseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Teija ja kiitos lämmittävästä kommentista! Tilannepukeutuminen, sitä se on. Siis ihmisille, joille ulkoasu on tärkeä viestinnällisesti ja henkisesti. Tunnelmallista joulun odotusta sinulle.

   Poista