torstai 29. elokuuta 2013

Lempiblogi ja jotain vanhaa

Millainen on blogi,  jota tykkäät seurata ja lukea?
 Onko se yhteen tai kahteen asiaan keskittyvä, vai koetko mielekkäämpänä seurata kirjoittajan arkielämää iloineen, suruineen ja olla mukana ns. ajatusvirrassa? Entä kuvat... tykkäätkö, että ne näyttävät mahdollisimman "ammattimaisesti" kuvatuilta vai sellaisilta "kotialbumikuvilta"?

Olen tosi paljon mietiskellyt tätä asiaa ja kuulisin mielelläni muiden ajatuksia tästä aiheesta :)
Jos tätä nyt joku lukee, niin kommentoi ihmeessä asiaa.

Aiheesta kukkaruukkuun... tai oikeastaan vanhaan kapsäkkiin, jonka löysin kerran ostamani talon puuvaraston perukoilta.


En tiedä kuinka vanha kapsäkki on, mutta rakastan sen kauniita yksityiskohtia. On huikeaa ajatella, miten ennen on taidokkaasti käsityönä väkerretty moisia.

Mukavaa päivää ja alkavan viikonlopun alkua teille jokaiselle tasapuolisesti.
<3

2 kommenttia:

 1. Jokainen blogi on erinlainen ja jokaisella on oma viehätyksensä. Tykkään kuitenkin blogeista mistä uhkuu se tavallinen elämä, riemut ja surut, arki ja juhla. Päivän asu-juttuja ei kiinnosta kyllä ollenkaan, eikä "mitä olen taas ostanut tänään". Tykkään kun bloggaaja kuvaa itse kuvansa eikä ota netistä kuvia, se tekee blogista ainutkertaisen. Ammattimainen tai kotialbumi, sama se. Estetiikka on kuitenkin ihanan asia!

  Toi kapsäkki on myös Erja ainutkertainen! Ihanaa kun yhdistät modernia ja vanhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia vastauksestasi! On kiva kuulla toisen ajatuksia asioista, joita itse pohdiskelee :)
   Samoilla linjoilla ollaan.... tykkään luonnollisuudesta, persoonallisuudesta ja ettei ikinä tiedä, mistä asioista toinen seuraavan kerran postailee.

   Vanhat huonekalut tai sisustuselementit korostaa modernia ja taas toisinpäin. Se antaa sellaista ulottuvuutta ja kodikkuutta sisustukseen.
   Kivaa syyspäivää sinulle <3

   Poista