torstai 28. maaliskuuta 2013

Omaa aikaa

Rentouttavaa ja mukavaa pääsiäisenaikaa teille jokaiselle! Useimmilla on tässä nyt neljä päivää vapaata ja mikä parasta, voi päättää ihan itse (tai ehkä jotkut joutuu tekemään pieniä kompromisseja;) miten nämä päivät viettää.


Arjessa jaksaminen vaatii aina välillä pientä itsensä päivittämistä. On hyvä keskittyä miettimään, mikä ITSELLE on tärkeää. Mistä nauttii, mistä tulee hyvä olo, mistä saa energiaa ja mitä haluaa elämältä. Vastaavasti taas miinuspuolelle energiaa vievät negatiiviset asiat, joita tällä hetkellä elämään sisältyy.


Loppuunpalamiseen johtavat tekijät löytyvät juuri noista miinuspuolista. Fakta ja tosiasia on se, että jos elämässä on pitkänaikaa ja jatkuvasti vain tekijöitä, jotka vievät energiaa pois ja mistään et saa mitään positiivista takaisin, voit sairastua. Ja sitä sairautta en todellakaan toivo kenellekkään!


Tämä oli nyt tällainen vakavampi purkaus tällä kertaa, mutta hei.... aivan totta kaikki. Pitäkää itsestänne huolta. Ihminen ei kestä pitkään rasitettuna ikuisuuksia.

Kiitos ja anteeksi : D
Hauskaa pääsiäistä!

-erja-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti