torstai 17. toukokuuta 2012

Musta rautasänky (huuto.net)

Sain juuri laitettua myöskin sängyn (+sen hyväkuntoiset patjat) myyntiin Huutonettiin eli TÄNNE.
Tuli mieleeni, että sänkyhän sopii järjetömän hyvin myös kesämökille, kenellä sellainen on.
Olen luonut sängystä vuosien mittaan romanttisen, hukuttelevan pesän rönsyilevällä helmalakanalla, kasalla hempeitä tyynyjä ja torkkupeittoja. Ja vastaavasti linjakkaan, mutta hivenen rustiikkisen pelkistetympää kangasvalikoimaa ja värimaailmaa käyttäen...  riippuen sen hetkisestä kodin luonteesta ja omasta fiiliksestä/ elämäntilanteesta.

Mutta hei, nyt saa järjettömän edullisesti sekä sängyn että myöskin sen tosihyvät patjat.
Ja sitten minä voin jatkaa sisustuksen tyylimuutosta, jonka hetkeä olen kärsivällisesti (no, se on ollut vähän ailahtelevaa) odottanut :D

Juutuin katselemaan miten ihmiset ovat rautasänkyjä stailanneet ja voi hitsi, nyt voisin "ottaa" sen kesämökin/ huvilan ;)... niin paljon ihanaa rustiikkista maalaisromantiikkaa, johon rautasänky sopii kuin valettu.
Tätä ideaa en keksinyt itse... joulutunnelmaa makuuhuoneeseen, jes ;DOma rautasänkyni ei ole "överin romanttinen" ja näin se on sallinut sen täydellisen muuttumisen aina halujen mukaan.
Tällaisia tekstiilejä ja värejä kayttäen tein siitä hyvin "modernin" ja "tiukkalinjaisemman".Kivaa Helatorstai vapaapäivää kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti