perjantai 23. syyskuuta 2011

Alennusmyynnistä

Tein taas tosi kivoja löytöjä H&M sivustolta. Tosin osa piti palauttaa ja olenkin nyt todennut, että kyseisen firman housujen pieninkin koko on minulle aavistuksen verran liian iso :(
Mutta nämä perusjutut jäivät ja en maksanut näistä kuin muutaman euron.
Kuvissa vaatteet ovat vielä todella ryppyisiä, mutta nyt olen saanut ne jo silitettyä.

Tämä sama on ollut minulla  käytössä mustana ja se on todella mukava päällä, sekä monikäyttöinen.
Muita värejä ei ollut enää jäljellä, mutta tuollaisen perusvärin voi yhdistää mihin vaan.
Tykkään tosi paljon.

Minulla ei ole koskaan ollut mitään "haaleankeltaista" ja mietin kauan tilaamista, mutta siis jestas miten tuo väri sopii ihonväriini. Kyllä kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti.
Toinen on tummansininen teeppari, jossa olkapäillä ja etutaskussa silkkikangas yksityiskohtana. Kiva perusjuttu.

Kiva päivä tulossa. Lähden tekemään nyt pitkän urheilusuorituksen (kasvot ihan turvoksissa eilisten herkkujen syömisestä). Sen jälkeen ajattelin kaivaa ompelukoneen esille ja illalla sitten ystävän kanssa ulos. Odotettavissa lasi viiniä ja hyviä juttuja, sekä paljon naurua.

Ai niin, kävin eilen siellä kasvohoidossa ja herranjestas että oli järisyttävän tehokas hoito. Ikinä mikään kasvohoito ei ole tuntunut noin tehokkaalta kasvoissa ja vaikutus näkyy heti. Olisitteko halukkaita saamaan lisätietoa asiasta?
Naurattaa vieläkin, kun eilen illalla huomioin että ripset alkaa vähän "harottamaan" ja katsoin kalenterista milloin olen viimeksi käynyt ripsihuollossa. No, onhan siitä jo neljä viikkoa... pitää varmaan tilata seuraava aika.

Ihanaa lauantaipäivää kaikille.
-erja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti