tiistai 9. elokuuta 2011

Ihanat viikonloppu suunnitelmat

Olen tehnyt nyt kolme tai neljä viikkoa (en edes muista ilman kalenteria) sellaisia 9 - 12 tunnin työpäiviä ja sitä myöten yöunetkin ovat olleet mitään sanomattoman huonoja. Mutta nyt olisi viimeiset kolme päivää edessä ja sitten homma pitäisi olla rakennettu niin, että voi jatkaa "normaalien" työaikojen puitteissa ja aikaa jää myös säännölliselle liikunnalle (ilman liikuntaa olen melkein "sairas"), sekä muulle elämälle.

Olipa pitkä alustus ;) ..... anyhow, viikonlopuksi olen suunnitellut täydellistä irrottautumista ja pelkkää nautiskelua.
Varaus hotelliin Helsingin ydinkeskustassa on tehty ja sinne lähdetään lauantai aamuna rauhallisen  aamiaisen jälkeen. Päivä vietetään kauppoja kierrellen (toivottavasti tekisin jonku upean löydön tai kaksi) ja syysvalikoimia tutkaillen. Välillä sitten on ihana istahtaa juomaan jotain hyvää tai syömään.
En jotenkin usko, että illalla virta riittää rajuun bailaamiseen Helsingin yössä, mutta jotain rentouttavaa varmasti keksitään.
Toivottavasti hotelli on viihtyisä, koska nyt aijon panostaa myös siitä nauttimiseen, kun työhön liittyvillä matkoilla sitä ei ehdi tehdä.

Asiasta vielä viidenteentoista... luin juuri Mrs.V:n blogia ja hän kertoi katselleensa Stokalla Snö of Sweden koruja. Olen mielettömän ihastunut rannekoruihin, jossa on yhdistetty metallia ja nahkaa. Joten tämä kuva pysäytti.


Arvatkaa kuka suuntaa Stockmannille katsomaan millaisia kyseiset rannekorut ovat luonnossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti