maanantai 6. kesäkuuta 2011

Uskomatonta, mutta totta!

Tilasin H&M:ltä tässä joitakin aikoja sitten parit mekot kesän juhliin. Molemmat oli kivoja, mutta toinen oli siis TÄYDELLINEN. Koska olen niin "kirppu", joudun yleensä käyttämään vaatteet vielä ompelijalla, mutta tämä kyseinen mekko oli jopa pituudesta sopiva.


MUTTA, sitten huomasin että toinen olkapää oli ommeltu niin pahasti pieleen, että se pitää vaihtaa.
Tarvitsen mekon 11.6, eli ajattelin varmistaa tilanteen ja soitin asiakaspalveluun. Lupasivat laittaa minulle uuden mekon tulemaan (ja lähetin virheellisen takaisin).
No, aika alkaa käydä vähiin ja soitin viime viikolla taas HM:lle kuullakseni, että mekko on lähtenyt matkaan 24.5 ja sain seurantanumeron. Postin sivujen mukaan lähetys seisoi Hesassa ja eivät suostuneet kertomaan mulle, miksi se ei ole jatkanut Lahteen.
Taas soitin HM:lle ja setvittiin, miten saadaan mekko mulle tämän viikon keskiviikoksi (torstaina se pitää olla jo matkalaukussa). Lupasivat lähettää vielä uuden mekon, vaikka epäilivät ensimmäisen saapuvan mulle perjantaina, joka oli seuraava arkipäivä.
Tänä aamuna, joka on siis maanantai sellainen tsekkaisin postin seurannasta, joko ensimmäinen lähetys on Lahteen kirjattu. Ehei, Helsingissä edelleen.... kysyin Postin Online palvelusta, mahtaakohan lähetys olla hukkunut? Vastaus ei pahemmin enää yllättänyt.... "pyydä lähettäjää tiedustelemaan".

Että semmoista jännitystä : / Jos mekko ei ole minulla keskiviikkona, lähden juoksemaan ympäri kaupunkia tämän toisen mekon kanssa, josko jollakin olisi aikaa lyhentää se mulle hetinyt.
Mekko on sellaista kangasta, etten uskalla siihen kajota omalla "hienolla" koneellani.

Tarvitsen mekon sellaiseen viralliseen edustus ja juhlatilaisuuteen, johon ei ole aivan helppoa löytää sopivaa asua (ainakaan minun). Joten näissä jännittävissä ja stressaavissakin tunnelmissa lopettelen tämän postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti