keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kirous?

Yritän olla ajattelematta näin, mutta en voi sille mitään... "osittain" uskon, että joku on kironnut minut.
Minulle on jo pidemmän aikaa tapahtunut jatkuvasti negatiivisia asioita ja tuntuu, että "vauhti kiihtyy" epäonnen kanssa.
Sivumennen mainiten, tämä teksti voi olla hivenen sekavaa, koska vajaan kolmen ja puolen tunnin yöunilla on pikkasen tökerö olo. Syy, miksi kirjoitan tälläistä ja miksi sain nukuttua vain hetken on seuraavanlaisen.

Olen tänään lähdössä kolme päivää kestävälle työ/ edustusmatkalle. Kirjoitinkin aikaisemmin täydellisestä mekosta ja kuinka posti ilmeisesti hukkasi sen Helsingissä.
Kun mekkolähetyksestä ei eiliseen iltaan mennessä ollut kuulunut mitään, tsekkasin Postin sivuilta ensimmäisen mekon olevan vieläkin Helsingissä ja sitten soitin HM:lle ja kysyin toisen lähetyksen tunnusta, jotta näkisin miten tässä käy.
Toinen mekko on kirjautunut Helsinkiin 7.6 klo. 14.27 (on siellä vieläkin)... mutta kirjeet kuulemma käsitellään paketteja hitaammin, joten tarkalle menee. En jaksa uskoa, että ehtii iltapäiväksi Lahteen.
Koska tuossa ei ole tarpeeksi, niin eilen illalla hampaita pestessä minulta lohkesi hammas. Siis alhaalta ja ihan edestä!!
Okei... (yritän ajatella, että näitähän sattuu) nyt sitten kaiken muun lisäksi yritän soitella heti hammaslääkärikeskuksen avauduttua ja saada aikaa jollekin hammaslääkärille, jolla sattuisi olemaan vapaata aikaa juuri samaan aikaan, kun minulla tänään.

T on ehdottomasti sitä mieltä, että kirous jutut ovat höpönhöpöä, mutta on tämä aikamoista pyöritystä. Eilen illalla alkoi tulla sellainen olo, että sattuukohan kohta jotain todella pahaa :(

No, näille asioille ei voi mitään ja pitää vain yrittää jaksaa ajatella positiivisesti.
Ihana asia tälle päivälle on mennä kampaajalle ja saada hiukset kuntoon.

Ps. Uskooko yleensä kukaan muu näihin kirouksiin yms. henkimaailman asioihin vaiko ainoastaan minä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti