torstai 19. toukokuuta 2011

Sekavaa, eikö totta?

Tästä tulee nyt todella sekava ja rönsyilevä postaus... varoitan näin heti alkuun ;) Päässäni pyörii tällä hetkellä niin paljon ideoita, ettei mitään järkeä! En muista, milloin olisin ollut viimeksi näin täpinöissäni.
Toivottavasti  "pallo" pomppii oikeaan suuntaan, sekä maaliin, niin voin kertoa asiasta tarkemmin (taas tuli urheiluaiheinen vertaus, sorry).

Miten paljon saakaan henkistä pääomaa ja iloa tavatessa ystäviä, sekä vaihtaessa kuulumisia. Kiitos arvon naiset eilisiltaisesta kaffittelutreffeistä. Otetaan pian uusiksi.

Muistakaa käydä kattomassa myytäviä huonekaluja, mattoja, puutarhajuttuja ym. ym, jotka olen laittanut TÄNNE  Huuto.nettiin...nyt lähtee ylimääräiset tavarat nurkista ja edullisesti :))Kun mainitsin noista eka kerran, niin naureskelin että toivottavasti ei enää mitään myytävää putkahda esiin. Okei, eilen tuli vastaan yksi... käsintaottu, upea, musta pöytäkynttelikkö viidelle kynttilälle.
Se on aivan ihana ja yksilöllinen, mutta en saa sitä oikein istumaan tähän nykyiseen konseptiin. Pitää vielä miettiä raaskinko myydä.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti