maanantai 2. toukokuuta 2011

Ripset

Ripsipidennykset vaiko ripsiä pidentävät aineet?
Syy tähän mietiskelyyn johtuu siitä, että minäkin haluaisin ripset, jotka olisivat upeat silloinkin, kun kömmin aamulla sängystä ;) Ystäväni oli laitattanut ripsienpidennykset viime vuoden elokuussa ja oli todella tyytyväinen. Kehui, miten kätevää ja nopeaa on aamuisin, kun ei tarvitse meikata ripsiä ollenkaan ja vaikuttaahan ne koko ilmeeseen piristävästi. Silmät on ns. "auki" koko ajan.
Toki ystäväni kertoi kysellessäni myös huonoista puolista, joita joka asiassa on eli jonkun ajan kuluttua, jos ripsien pitämistä jatkaa (ei siis heti 1-2 kerrasta) omat ripset kärsivät. Mutta jos miettii tuota, niin sehän tarkoittaa sitä, että kun ripsienpidennyksistä luopuu voi varautua hetkeksi tynkien ja harventuneiden ripsien kanssa elämiseen. Mutta ripsethän uudistuvat ja kasvavat takaisin.


Toinen vaihtoehto olisi pitkät, tuuheat ja upeat ripset kemikaalien avulla.
Tämä olisi varmasti hellempi vaihtoehto, mutta tästä puuttuu se valmis, kokoaikainen väri ripsissä.
Tietenkin voisi ajatella pidentävänsä ja tuuheuttavansa ripsiä ihmeaineilla ja värjäyttävänsä ripset, mutta muistaakseni värjäys ei kauan ripsissäni pysynyt.

Kyllä se on joskus vaikeaa valita. Olis todella kiva kuulla enemmän kokemuksia noista ripsipidennyksistä ja niiden kanssa elämisestä, sekä miten omat ripset niistä kärsivät.

Mikäli valitsen tuon omien ripsien pidentämisen/ vankistamisen, menen omalle kasvohoitajalle ostamaan RevitaLast-aineen,  josta aikaisemmin kirjoitinkin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti