sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Viikkoon mahtuu paljon...

Tällä viikolla en ole ehtinyt kirjoittamaan tänne yhtään mitään, koska viikko on pitänyt sisällään töitä kellon ympäri ja siinä välissä kohtaaminen elämän raadollisuuden kanssa eli miten joissakin yrityksissä toimitaan suorastaan epärehellisellä tavalla asiakkaita kohtaan (kaikkia asioita ei sanota ääneen) ja ihmisiä, jotka tekevät tämänkaltaisille yrityksille töitä.... heitä käytetään häikäilemättömästi hyväksi tavalla, josta yrityksiä ei kuitenkaan saada vastuuseen, koska he osaavat tehdä sen todella "taitavasti".
Mietinkin, pitäisikö nettiin perustaa palvelu, jonne tämänkaltaiset, "hyväksikäytetyt" ihmiset voisivat kirjoittaa kokemuksensa ja julkaista yrityksen nimen.... näin työtähakevat ihmiset voisivat tsekata muiden kokemuksia yrityksestä ja saisivat mahdollista ennakkovaroitusta.
Olin itse niin vihainen episodista, että yksi ilta ja yö meni "vihassa kiehuessa"ja sitten päätin, että en enää vaivaudu miettimään kyseistä, tyylinsä valinnutta yritystä. Toivon ja uskon (toivottavasti en lapsenomaisesti), että paha saa palkkansa.
Mutta nyt  siirrytään iloisempiin asioihin.

Alkuviikosta vierailin jälleen Hiusstudio Samassa Sannan luona.
Minulla on hiuksissa  paljon punapikmenttiä ja etsin todella pitkään kampaamoa, jossa hiuksiini osattaisiin värjätä kaunis vaalea sävy, ilman hiusten katkeilemista yms.
Ensin hiuksiani värjäsi Maria ja nyt myös Sanna..... molemmat uskomattoman taitavia ammattilaisia!Eilen lauantaina oli Lahden Sibeliustalossa vuosittaiset yrittäjäjuhlat.... upea gaalailta, jonne Sanna loihti minulle jälleen upean kampauksen, mutta siitä myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti