sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Päivä maikkarilla.

Perjantaina osallistuin Päijät-Hämeen Yrittäjien järjestämään Päivä Maikkarilla reissuun.
Päivä alkoi yhdeksältä linja-auto kyydillä kohti Helsinkiä.
Lahtelaiset ja lähikuntien yrittäjät olivat lähteneet  suurella joukolla kuuntelemaan, mitä maikkarilaisilla on kerrottavaa mainonnasta ja miten eri tavoin yritys voi tuoda tuotteitaan, palveluitaan tai yritystään esille.

Päivää "emännöi" MTV:n aluepäällikkö, Lahtelainen Tuulia Viljanen. Idea päivästä oli lähtöisin häneltä ja toivoisin todella, että hänen kaltaisiaan olisi enemmänkin Suomessa.... ei tehdä asioista liian monimutkaisia, eikä analysoida kaikkea puhki, vaan toimitaan ja tehdään!
Päivään kuului monien eri maikkarilaisten esityksiä omista vastuualueistaan. Esimerkiksi ohjelmakartoista televisiossa ja miten mainoksia voi ostaa ja miten niitä kannattaa sinne "asetella". Lisäksi saimme tietoa paljon ns. sosiaalisesta mediasta, joka ei todellakaan ole vain paljon puhuttu facebook ja muut vastaavat.
Tällainen esittely ja tutustumispäivä yrittäjille oli ensimmäinen laatuaan MTV:llä.

Tarjoilut olivat MTV:llä suussa sulavia ja päivän päätteeksi pääsimme tutustumaan uutishuoneeseen, sekä aamu-tv yms. ohjelmien kulisseihin.
Siellä, kuunnellessamme uutisankkuri Keijo Leppäsen esittelyä (kuvassa), hamusin kameraani laukusta.... ei ole totta, kamera oli jäänyt toiseen laukkuun!!
Jokainen voi varmasti kuvitella pääni sisällä tuolloin pyörineiden manausten määrän.
Vannoin itselleni, että täst'lähtien kamera pitää siirtää laukusta toiseen heti toisena lompakon jälkeen ;)

Oli tosi kiva päivä.... kiitos Päijät-Hämeen Yrittäjille ja MTV:lle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti