tiistai 2. joulukuuta 2014

Ajatusten virtaaElämän muuttaminen vie aikaa -sekä ennen kaikkea voimia. Tässä maailmassa kun ei ikävä kyllä elä pelkästään hyviä ja suoraselkäisiä ihmisiä.Haluan mennä aina positiivisuus edellä, mutta joskus kaikki negatiivisuus kasautuu päälle sellaiseksi suureksi, raskaaksi kasaksi että sen alta kaivautumiseen menee hetki.
Olen jutellut usean ihmisen kanssa siitä, miten elämässä tulee ajanjaksoja jolloin tapahtuu kerta toisensa jälkeen surullisia, negatiivisia asioita. Toisinaan tuollainen ajanjakso voi kestää niin kauan, että se vie kokonaisen ihmisen voimat kaikessa raskaudessaan.
Mutta koska elämä on aaltoliikettä, jossakin vaiheessa alkaa tapahtua käännös toiseen suuntaan. Positiivisia asioita voi tulla yht'äkkisesti monta ja yhtäaikaa, jolloin harmittaa ettei edes ehdi nauttimaan niistä yksi kerrallaan. Niin onnellinen niistä on kaiken negatiivisuuden jälkeen.

Toivon, että teillä kaikilla on joku tyyppi elämässänne, joiden kanssa tavallisetkin hetket muuttuvat loistohetkiksi.

Erja

2 kommenttia:

 1. Just näin, välillä tulee paljon negatiivista sitten tuulet kääntyvät....kai meitä jotenkin koetellaan...en tiedä. Rohkea pitäisi olla ja kääntää selkäänsä huonoille jutuille, elämä on meidän käsissä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivinen pitää olla, mutta negatiivisuuden päivät ovat myös tavallista elämää.
   Elämä on kuin aallokko -välillä mennään ylöspäin ja toisinaan tullaan sieltä alas :)

   Poista