tiistai 11. marraskuuta 2014

Tårget -veit sydämmeniEdellisessä postauksessa jo kerroin pienestä viikonloppulomastani lempikaupunkiini Turkuun. Kävin siellä kahdessa paikassa, jossa en ole aikaisemmin vieraillut ja jotka tekivät minuun erittäin suuren vaikutuksen. Ensimmäinen on Tårget, jossa söimme illallista. Koska otin täydellisen irtioton ei kamera ollut mukanani, mutta netistä löysin tämän kuvan, josta näkyy hienosti lasilattia ja portaat alakertaan, johon palaan vielä myöhemmin.

Ravintola sijaitsee keskustassa (Linnankatu 3). Tarjoilija, joka palveli meitä illan aikana oli aivan uskomaton. En ole koskaan ennen nähnyt yhtä aurinkoista, innostunutta ja aitoa tarjoilijaa. Sanat eivät riitä kuvaamaan kyseistä nuorta naista. Ruoka oli suussa sulavan hyvää ja suosittelen maistamaan talon punaviiniä, jos siis on punaviinin ystävä. Maistoin sitä ja suosittelen lämpimästi!

Palaan vielä lasilattiaan ja ravintolan alakertaan, jonne kuvassa olevat portaat vievät. Mieheni sattui mainitsemaan tälle ihanalle tarjoilijalle, että olemme paikassa ensimmäistä kertaa. Tarjoilija kysyi, haluaisimmeko käydä alakerrassa katsomassa suomen vanhinta ravintolaa... hän voi esitellä.
Omg... kannattaa käydä. Sitä ei voi oikeastaan sanoin kuvailla. Matkasin ainakin itse siellä jonnekin aikojen taakse.

Kun seuraavan kerran matkustan Turkuun, tiedän minne on pakko päästä syömään ja nauttimaan tuosta viihtyisästä ravintolasta (toivottavasti saamme myös saman tarjoilijan;).

Seuraava mykistyttävä paikka vuorossa "seuraavassa numerossa"- nyt on pakko mennä tukka putkella.

Mielen aurinkoa päiväänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti