maanantai 11. marraskuuta 2013

Kotona

Tällä hetkellä tuntuu, ettei oikeastaan tapahdu mitään, mutta toisaalta taas on fiilis, että "tyyntä myrskyn edellä". Onko tuttu tunne?
Paljon on tullut tehtyä pohjatöitä ja nyt odotellaan "räjäytetäänkö potti" :)
Kuten huomaatte, tässä tekstissä ei ole oikeastaan mitään järkeä ja kuitenkin pää on täynnä ajatuksia ja suunnitelmia. 
Toivon, että asiat tulevat konkreettisiksi ja voin kirjoitella edes joistakin tänne kuuluvista jutuista. Pitäkää mulle peukkuja!

Olemme suunnitelleet kaupunkilomaa Turkuun itsenäisyyspäivä viikonloppuna, ihanaa!
Vain rentoutua, nauttia ja kierrellä kaupoilla. 
Mitä paikkoja suosittelette Turussa, missä kannattaisi ehdottomasti käydä?

Mukavaa päivää ihanaiset!
<3 Erja

2 kommenttia:

 1. Hei Erja! Tervetuloa Turkuun! Jos et ole vielä käynyt, niin suosittelen Aboa Vetus & Ars Novaa, siellä pääsee tutustumaan keskiaikaiseen Turkuun. Kierroksen jälkeen voi istahtaa museon Aula Cafeessa. Museo sijaitsee Aurajoen rannassa.
  Joen vastakkaisella puolella on iki-ihana Turun Pääkirjasto, suosittelen tutustumaan, vanha puoli henkii ihanaa historiaa. Samalla puolella jokea on kiva kahvipaikka Café Art, hyvällä tuurilla siellä voi törmätä Michael Monroeen :) Jos olette pastan ystäviä, niin joen vartta vain Aurakadun kulmaan, sieltä löytyy ravintola Blanko, paras pastamesta Turussa. Ja joenvartta kannattaa edelleen kävellä, siellä on monenlaista ihmeteltävää. Förilläkin voi matkustaa niinkuin Jussi Vares tekee.... tervehdys Turun Tuulialta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuulia ja suurkiitos vinkeistä! Olen muutaman kerran Turussa käynyt (ja ihastunut kaupunkiin;), mutta aina kiireellä. Kesällä ehtinyt poiketa joenrannan laivoilla ja kerran söin muistaakseni juuri tuossa Blankossa, joka oli todella upea ja sinne haluan myös uudelleen syömään. Odotan niin innolla monen päivän vierailua kauniissa kaupungissanne <3

   Poista