perjantai 26. lokakuuta 2012

Jakun metsästys

Pikatervehdys täältä Turust :) Täällä on talvi. Oli aikamoinen tuuri eilen, kun saavuimme hotellille niin juuri silloin rupesi satamaan sellaisia jalkarätin kokoisia lumihiutaleita. Olisi ollut aika inhottavaa ajaa sellaisessa kelissä.
No mutta kuitenkin, illalla oli pientä illanistumista ja seurustelua. Nyt T on pitämässä koulutusta toisaalla ja minä teen töitä hotellihuoneessa. Illalla sitten yli kolmensadan hengen juhlatilaisuus kauniissa, vanhassa VPK-talossa, joka sijaitsee tuossa hotelliamme vastapäätä (huomenna pistän kuvia tulemaan).

Mutta päivän varsinaiseen asiaan mennäkseni, mistä löytäisin kivan näköisiä, hyvin istuvia jakkuja?
Olen ehtinyt surffailla vain muutamilla sivustoilla ja käydä vain parissa liikkeessä, mutta nyt niitä ei vain tunnu olevan oikein missään. Siis paitsi mustia perusjuttuja, joita mulla jo on.
Asun kuin asun, jakku muuntaa sen työlookiksi tai muuten vain tuo asuun ryhtiä. Lämmittää hyvin ilmastoidussa toimistossa ja voi käyttää myös takkina keväisin ja kesäisin... todella, todella monikäyttöinen vaatekappale.

Tällaisen näin tänä aamunaTämä on Gina Trikoossa. Mutta ois kiva saada esim. jokin vaaleampi versio.Jotain tällaista....Tämä alimmainen on ehkä liian pramea makuuni, mutta tuo malli ja rennon näköinen kangaslaatu olisi yksi metsästyksen tavoitteista. Toi kaulusmalli on niin ihana.

Onko mulle vinkkejä?

Se on perjantai ja viikonloppu alkamassa. Kivaa päivää teille jokaiselle tasapuolisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti