keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Rachel Zoe

Elämän tulisi olla matka, jolloin seikkaillaan, kokeillaan ja koetaan erilaisia ja uusia asioita.
Kaikilla ihmisillä nuo mielenkiinnon kohteet, sekä haaveet ja tavoitteet ovat hyvin erilaisia.
Olen jo aikaisemmin maininnutkin (ainakin muistaakseni), että minun mielenkiintoni kohdistuu ihmisen hyvinvointiin, ulkonäköön, muotiin yms. asioihin.
Ihmisen ulkonäköön vaikuttavat kaikki asiat.... mitä syöt, miten paljon nukut ja millainen unenlaatusi on, miten hoidat ihoasi, ulkoilun määrä, vaatteet ja asusteet, hiukset ym.ym.
Kaikki on siis itsestä kiinni.... tai ei tietenkään silloin, jos tuntuu, että rinnat tai silmäluomet roikkuu, huulet on liian kapeat tai haluaisit saada ihosi parempaan kuntoon. Silloin joutuu kääntymään asiantuntijoiden puoleen.
Tykkään katsoa telkkarista kaikenmaailman muuttumisohjelmia. Moni varmaan nauraa, mutta ne on vaan niin mielenkiintoisia.... miten paljon erilaisia mahdollisuuksia itsensä panostamiseen tänä päivänä löytyykään. Siis jos tuntee kyseisen asian tärkeäksi itselleen.

Ihanainen ja arvostamani stylisti Rachel Zoe on esimerkiksi kiinnittänyt huomioni myös siinä mielessä, että hän on muuttunut muutaman julkisuusvuosiensa aikana ulkonäöltään aika paljon. Vai huomaatteko muutosta?


Tässä kuva vuodelta 2006.


Ja tämä tammikuulta 2010.

Huomaatteko eroa?
Tämä oli sitten tällainen pohdiskelu rykäisy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti