keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kädenvääntö karppauksesta??

Ihmettelen suuresti tätä valtaisaa kädenvääntöä karppauksen ja yleisten ruokasuositusten välillä. En todellakaan ymmärrä. Olen täysin samaa mieltä kuin Antti Heikkilä eli jättäkää jokin ruoka-aine esim. leipä pois ruokavaliostanne pariksi viikoksi ja kattokaa miltä tuntuu. Jokainen on yksilö ja jos jokin sopii toiselle, ei se välttämättä toimi muilla. Itse olen äärettömän herkkävatsainen ja muutenkin jo ennen tätä keskustelua joutunut hakemaan itselleni sopivaa ruokavaliota. Myös eri ruoka-aineiden yhdistäminen eli yhtäaikaa nauttiminen ei kokemukseni mukaan ainakaan minulla toimi.... hetken päästä alkaa vatsa oireilla.
Esimerkiksi jos syön lämpimiä kasviksia ja vaaleaa lihaa ja sen jälkeen juon jälkiruuaksi kahvia. Uskomatonta, mutta totta ja moneen kertaan todettu :(

Itse uskon kaikessa kohtuudella nauttiseen. Pätee syömiseen kuin myös alkoholiin. Jos huomaa voivansa paremmin tietyllä ruokavaliolla, se ei tarkoita etteikö voi aina silloin tällöin nauttia myös muista ruoka-aineista tai ruuista. Jos yleinen ruokavalio on itselle sopiva, ei harvemmin tapahtuvat herkutteluhetket paljon vaikuta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti