sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Vanhat kaunottaret

Olen aina rakastanut vanhoja huonekaluja ja taloja. Kauniita yksityiskohtia katsellessa jaksaa ihmetellä, miten ennen oli tärkeintä saada kaunis, koristeellinen lopputulos eikä se, mitenkä kustannustehokkaasti jokin tuote tai rakennus syntyy.
Nuo vanhat, arvokkaat (joiden rahallinenkin arvo vain nousee vuosien saatossa ;) ja kauniit huonekalut tulevat parhaiten oikeuksiinsa uuden ja modernin kanssa parittaen.
Nyt tyylimuutoksen keskellä olen tehnyt pientä taistelua itseni kanssa, mistä kauniista ja vanhasta olen valmis luopumaan (jonku muun iloksi) ja mikä jää koristamaan tulevaa modernia sisustusta.

No, nyt olen tehnyt yhden (raskaan) päätöksen ja laitoin huutonettiin yhden rakkauteni, joka on kulkenut kanssani monet vuodet, toimien liinavaatekaappina, astiakaappina ja nyt sitten ilman piparkakku-ovia TV-tasona.




Ovet ovat olleet varastossa ja lipasto nykyaikaisessa "toimenkuvassaan", koska se oli tuohon aivan täydellisen kokoinen.
Nuo ovet on alkuperäisessä kunnossa, mutta muu osa lipastosta käsitelty läpikuultavalla puuvahalla ja loput vahasta saa kaupanpäälle, jos haluaa nuo ovet paikoilleen ja pitää nykyisen pinnan.


Vieläkin näitä kuvia katsellessa tulee hienoinen epäilys, haluanko sittenkään luopua tuosta kaunottaresta, mutta elämä on täynnä valintoja ja kaikkea ei voi saada ..... ainakaan yhtä aikaa ; D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti